Untitled
01 okt 2011
30 weken echo

Op 29 september hebben we weer een echo om te kijken of de ligging van de placenta verbeterd is. Wat was het weer fijn om ons kleintje te zien! Stippeltje lag al met zijn hoofdje naar beneden, lekker te duimen. Alles zag er goed uit. De metingen die ze gedaan hebben kwamen allemaal netjes rond de gemiddelden uit en hij weegt nu naar schatting zo'n 1.500 gram. De placenta ligt nu gelukkig goed.
De controles bij de verloskundige zijn tot nu toe ook altijd prima. En Stippel is behoorlijk actief daarbinnen. Ik merk wel dat hij nu al een stuk groter is en steeds minder plek heeft om te bewegen. Hij lijkt nu ook een beter dag- en nachtritme aan te nemen. Ik heb een paar weken slecht geslapen. Als ik 's nachts wakker werd, was hij zó actief, dat ik niet meer in slaap kon komen en een paar uur per nacht wakker lag. Nu lijkt hij het 's nachts wat rustiger aan te doen en voel ik hem overdag meer bewegen. Ik ben benieuwd wat voor ritme hij aan gaat nemen als hij er straks is...








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








marielle schreef schreef
11 okt 2011
 
dag stippeltje

we lezen dat je enorm verwend word door de opa,s en oma,s wat een bofkont ben jij.
wel erg aardig van je dat je je mama nog wat nachtrust geeft de laatste weken.
kan ze goed uitgerust jouw tegemoed gaan zien,en dat vind ze geweldig dat weet ik zeker.
geniet nog even van je huisje binnen in mama,s buik en een goede reis toegewenst,tot dan!!!

heel veel liefs mark marielle melissa en marijn
 
 
Tante Maartje schreef
09 okt 2011
 
Dag lieve Stippeltje,

Wat fijn dat het zo goed met je gaat. Geniet nog maar even van je all-inclusive, al kan ik je wel vertellen dat je het dadelijk ook heel fijn en gezellig gaat hebben, met je papa en mama, maar natuurlijk ook met je opa's, oma's, ooms, tantes en neefje en nichtjes.
Ook fijn dat je nu een beter ritme hebt en dat je mama ook weer wat beter van haar nachtrust kan genieten. Nog eventjes en dan ben je er..... We zijn benieuwd!!

Een hele dikke kus van je tante Maartje
 
 
Google Analytics Alternative